۳۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۳۰

برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان تاکستان آغاز شد

برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان تاکستان آغاز شد

تاکستان - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان گفت: برداشت محصول گوجه فرنگی از سطح هفت هزار و 440 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان آغاز شده است.

مجید اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با آغاز برداشت محصل گوجه فرنگی در مزارع این شهرستان پیش بینی می شود با متوسط عملکرد 57 تن در هکتار 424 هزار و 80 تن گوجه فرنگی از مزارع برداشت شود.

وی افزود: با پیگیری و تلاش کارشناسان جهاد کشاورزی و همت کشاورزان روش آبیاری محصولات کشاورزی به ویژه صیفی جات از سیستم سنتی به روش آبیاری قطره ای و بارانی تبدیل شده است که کاشت گوجه فرنگی با روش آبیاری قطره ای از نوع تیپ موجب افزایش چشمگیر سطح زیرکشت و کمیت و کیفیت اینگونه محصولات شده است.

اسماعیلی گفت‌: اراضی کوهپایه ای این شهرستان که فقط به صورت دیم قابل کشت بود هم اکنون با روش آبیاری قطره ای تیپ زیرکشت محصولات جالیزی از جمله گوجه فرنگی قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان به برخی از مزایای این روش آبیاری اشاره و تصریح کرد: افزایش سطح زیرکشت، افزایش کمی و کیفی محصول، افزایش راندمان تولید، کاهش آفات و بیماریهای گیاهی و علفهای هرز، کاهش هزینه کارگری، صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزایای این روش آبیاری است.

اسماعیلی عدم وجود صنایع تبدیلی از جمله کارخانه تبدیل گوجه فرنگی به رب را از مشکلات کشاورزان این منطقه دانست و اظهارامیدواری کرد با سرمایه گذاری در این زمینه مشکلات کشاورزان، صیفی کاران و گوجه کاران حل منطقه حل شود.

کد مطلب 1413785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha